Skip to the content

*Wachtend op nieuwe datum* Lezing: zin en onzin van supplementen

Wordt jij er ook zo gek van? Struin je over Facebook.. komt de een na de andere advertentie voorbij.. of je staat in de winkel voor een rek vol supplementen.. en het ene lijkt nog beter dan het andere.. Maar de prijzen lopen nogal uiteen.. En doen de supplementen ook wat ze beloven? En nog beter: Heeft jouw paard ze ook echt wel nodig?

Tijdens deze lezing neemt dierkundig ingenieur Klaske Roskam jullie mee in de wereld van de zin en onzin van supplementen. Met een rugzak gevuld vol kennis en ervaring hoopt ze een ieder ook te inspireren en duidelijkheid te geven wat nu wel of niet handig is om te geven aan je paard. Want vaak is less is more, als je de juiste supplementen maar inzet!

De lezing zal ongeveer 1,5 – 2 uur in beslag nemen. We beginnen het eerste gedeelte met de theorie en wordt er uitleg gegeven over essentiële nutriënten en de werking ervan. Vervolgens worden verschillende supplementen besproken. zodat je zelf leert te onderscheiden wat wel nuttig is en wat niet. En daarna gaan we interactief aan de slag met de opgedane theorie. Aan het einde is er ruimte voor het stellen van vragen.

De deur is geopend om 19:00 uur en we beginnen 19:20 uur.
Kosten voor deze avond zijn €20,- inclusief een kopje koffie/thee met wat lekkers en een leuke goodiebag.
Opgeven via: info@roskamequiservices.com
Locatie: Paardenrusthuis & zorgboerderij de Koggehoeven
             Westeinde 315A, 1647 MR Berkhout

You can't change the world for all the horses.
But for that one horse you can change the world!

Klaske Roskam

Roskam equi-services

Stiens, Nederland

KvK 70519447

Tel. 06-13545453

Email. info@roskamequiservices.com

Cursus aanbod

Wil je zelf meer leren over voeding of de behandelingen die ik geef? Hou de cursusdata in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!