Skip to the content

Training

Wanneer het paard niet lekker loopt en na verloop van tijd weer telkens tegen dezelfde lichamelijke problemen aan loopt is de kans groot dat het paard niet passend getraind wordt. Niet passend trainen betekend dat het paard teveel moet compenseren en niet de juiste spieren gebruikt bij het werk. Hierdoor kunt u hulp bij het trainen van uw paard krijgen op locatie. Daarbij wordt er gekeken naar het paard onder het zadel, los aan de longe en in stand. Aan de hand hiervan wordt een trainingsplan gemaakt en kunt u onder begeleiding uw paard weer sterk trainen.

Vanuit de visie van Roskam equi-services wordt er altijd gekeken naar het eigen kennen en kunnen van een paard en wordt er veel met grondwerk gewerkt. Immers, als een paard sterk op de grond is, is het ook sterk genoeg om een ruiter te dragen. Daarbij is het makkelijker om het paard na te rijden, omdat de uitleg al op de grond heeft plaats gevonden.

You can't change the world for all the horses.
But for that one horse you can change the world!

Klaske Roskam

Roskam equi-services

Stiens, Nederland

KvK 70519447

Tel. 06-13545453

Email. info@roskamequiservices.com

Cursus aanbod

Wil je zelf meer leren over voeding of de behandelingen die ik geef? Hou de cursusdata in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!